State-of-the-art teknologi til at fremskynde CNC bearbejdningsprocesser

Slip tid: 2022-08-19 17:23:54  Hits: 19

CNC bearbejdning er en proces med at fremstille produkter fra en række forskellige materialer ved hjælp af computer-kontrollerede maskiner. Denne proces kan bruges til at fremstille produkter med en høj grad af nøjagtighed og præcision. CNC-bearbejdning anvendes i en række forskellige industrier, herunder rumfart, bilindustri og medicinsk. Når det er sagt, er en af de udfordringer CNC maskinværksteder står over for, den tid det tager at opsætte maskinen og programmere hvert nyt job. Dette kan være en stor flaskehalse i fremstillingsprocessen. Men at fremskynde CNC-bearbejdningsprocessen er afgørende for at producere flere dele på kortere tid. Dette er vigtigt, fordi det hjælper med at forkorte produktets leveringstider og gør det muligt for virksomheder at reagere hurtigt på kundernes behov. Derudover hjælper hurtigere produktionshastigheder med at reducere de samlede produktionsomkostninger. CNC bearbejdning virksomheder kan implementere for at fremskynde CNC bearbejdning proces for at øge effektiviteten og produktiviteten.

微信图片_202208181524421.jpg


En effektiv måde at forbedre CNC bearbejdning hastighed

En af de vigtigste fordele ved CNC bearbejdning er, at det er meget hurtigt. Disse maskiner kan arbejde ved høje hastigheder og producere store mængder objekter på kort tid. Der er dog et par ting, du kan gøre for yderligere at øge hastigheden af CNC-bearbejdning. Gennemfør følgende for at hjælpe med at øge CNC bearbejdning hastighed.

微信图片_202208181524431.jpg

Vælg den rigtige bearbejdningsplan:

Med så mange forskellige bearbejdningsplaner kan det være svært at vide, hvilken der passer til din virksomhed. Når du vælger en bearbejdningsplan, skal du overveje flere faktorer. Først skal du overveje størrelsen og kompleksiteten af den del, du bearbejder. Hvis du bearbejder store eller komplekse dele, har du brug for en mere robust bearbejdningsplan. For det andet skal du overveje de tolerancer, der skal opfyldes. Jo strammere tolerancerne er, jo mere præcis skal bearbejdningsplanen være. Endelig skal du tænke over, hvad du skal opnå. Overvej alle disse faktorer og andre, og opret en bearbejdningsplan.

8c2250d8e03fa53938459b2f8c3c817.jpg

Samtidig bearbejdning:

Udførelse af samtidige bearbejdningsoperationer kan hjælpe med at fremskynde din CNC bearbejdningsproces. Ved at køre flere operationer samtidigt kan du reducere den samlede bearbejdningstid og øge effektiviteten. Det kan dog være vanskeligt og kræver omhyggelig planlægning og koordinering. Men med korrekt forberedelse kan du med succes udføre samtidige bearbejdningsoperationer og forbedre din CNC bearbejdningsproces.

26-8-8.jpg

Der er et organiseret gulvstyringssystem:

Having Et organiseret system til styring af fabriksgulvet kan hjælpe med at fremskynde bearbejdningsprocessen. Et organiseret værkstedsledelsesystem hjælper dig med at holde styr på dine emner og værktøjer samt deres bearbejdningssekvens. Dette giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opsætte din CNC-maskine til hvert job, og det vil også hjælpe dig med at undgå fejl, der kan bremse processen. Med lidt planlægning og tankegang kan du gøre processen lettere og hurtigere, og du kan undgå dyre fejl, der kan hæmme produktionen.


Uddann regelmæssigt personale og mekanikere:

CNC-bearbejdning er en kompleks proces, der kræver dygtige operatører. For at sikre, at din bearbejdningsproces kører hurtigt, jævnt og effektivt, er det vigtigt at uddanne dine medarbejdere og operatører regelmæssigt. Når dine medarbejdere er ordentligt uddannet, vil de kunne betjene maskiner hurtigere og mere effektivt, hvilket i sidste ende øger produktiviteten.


Planlagt vedligeholdelsesplan:

Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at holde maskinen kørende gnidningsløst og effektivt. Tænk på det på denne måde: hvis dine maskiner er godt-vedligeholdes de' er mindre tilbøjelige til at bryde ned eller opleve andre problemer, der kan bremse produktionen. Det betyder, at du kan få dine produkter på markedet hurtigere og holde dine kunder glade. Regelmæssig vedligeholdelse af CNC-maskiner kan omfatte alt fra kontrol af maskinen for slid til udskiftning af slidte dele. Ved at vedligeholde din maskine regelmæssigt, kan du forlænge dens levetid og holde den kørende med maksimal ydeevne.


Yderligere tips til at øge CNC bearbejdning hastighed

Brug høj-kvalitetsværktøjer, værktøjsholdere og arbejdsbedrifter

Brug den korrekte type skærevæske

Brug den korrekte skærehastighed

Brug den korrekte type smøremiddel

Indstil de korrekte bearbejdningsparametre

Brug den rigtige skæringsstrategi.

Reducer cyklustiden

Reducer opsætningstid

Reducer værktøjsændringer

Forbedre procesplanlægning

 


I en verden hvore Tid er penge, det' Det er vigtigt at arbejde med en CNC-butik, der kan producere dele hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du ønsker at få dele hurtigt og uden problemer, skal du finde en CNC butik, der kan levere begge dele. Heldigvis er der en række butikker, der tilbyder høj kvalitet-kvalitet CNC bearbejdede dele i tide, såsom BDE Manufacturing Technologies. Ved at arbejde med en butik som BDE, vil du være i stand til at få dine dele hurtigt uden problemer.


Tidligere: No

Næste: Viden om bearbejdning af messingd...