Hvad betyder CNC?Hvad er CNC -bearbejdning

Slip tid: 2022-09-07 09:39:22  Hits: 30

CNC er forkortelse afnumerisk kontrol, også kendt som Computer Gong, som er et automatisk maskinværktøj, der kontrolleres af et program. Kontrolsystemet kan logisk behandle det program, der er specificeret ved kontrolkoden eller andre symboliske instruktioner, og afkode det gennem computeren, så maskinværktøjet kan udføre den specificerede handling, og det ru materiale kan behandles til semi-finished færdige dele af Værktøjsskæring. CNC -bearbejdning er enny type bearbejdningsteknologi. Hovedjobbet er at kompilere bearbejdningsprogrammer, det vil sige at konvertere det originale manuelle arbejde til computerprogrammering.

sammensætningen af ​​CNC -system:

     det CNC -system består af"numerisk kontrolenhed","servo system"og systemprogram.

.cnc enhed (speciel computer): hardware- og softwarekomponenter.

.servo System: Det består af detektionsenhed, drevenhed og servo Motor.

微信图片_20220818152443.jpg

cnc bearbejdning har følgende fordele:

     Antallet af værktøj er meget reduceret, og kompleks værktøj er ikke påkrævet for at behandle dele med komplekse former. Hvis du vil ændre formen og størrelsen på delen, behøver du kun at ændre delbehandlingsprogrammet, som er velegnet til udvikling og ændring afnyt produkt. Gentageligheden er høj, hvilket er velegnet til behandlingskravene til fly. og skæretiden reduceres på grund af brugen af ​​det bedste skæringsbeløb.

Det kan behandle komplekse profiler, der er vanskelige at behandle ved konventionelle metoder og endda behandlenogle uovervågede behandlingsdele.

-

almindeligt anvendte CNC CNC -systemer til bearbejdningscentre inkluderer: Japan

 39; s Mitsubishi System, Japan  39; s Faunc System, Tyskland &39; s Siemens System, Taiwan#&39; S New Generation System med Japan#&39; s Yaskawa Feed System#&#&

Tidligere: De vigtigste fordele ved CNC fræ...

Næste: Er CNC en CNC drejebænk eller et...