Hvilke CNC ingeniørtjenester hjælper med at drive fremstillingssucces?

Slip tid: 2022-08-20 15:08:32  Hits: 19

Når du tænker på CNC-bearbejdning, tænker du sandsynligvis på præcisionsbearbejdning. komplekse dele. Gentagelighed. hastighed.


Men overvejer du ingeniør ekspertise?


Du burde! En utrolig værdi ved at arbejde med den rigtige CNC-butik er den teknik, der driver hele produktionsprocessen. Fra design til emballage, du fortjener og drager fordel af en komplet CNC ingeniørservice.


Et stærkt ingeniørteam på maskinværkstedsiden sikrer, at CNC bearbejdningsprojekter udføres rigtigt-Første gang og hver gang. Selvfølgelig imponerer den grundige teknik kunden. Men vigtigere er, at det resulterer i dele, der konsekvent opfylder eller overstiger specifikationerne.


Design ud fra erfaring. Samarbejdet lykkes.

OEM'er i produktionen er under pres for hurtigt at finde de rigtige dele. For CNC-bearbejdningsfolk betyder dette ofte at levere CNC-ingeniør ekspertise uden at bruge tid på at analysere og teste flere muligheder. Med andre ord, ved hvordan man designer og bygger noget, der virker første gang.


Der er ingen erstatning for personlig erfaring. De fleste CNC ingeniører starter ud som CNC operatører og udvikler deres karriere derfra. Med baglommeproduktionserfaring kan ingeniører skabe designs, der optimerer lastkapaciteten, køre processer med bygget design.-i effektivitet. Partnere som denne-med erfarne ingeniører, der lægger stor vægt på fejlsikring og kraftfulde værktøjer-ofte giver gode resultater.


Design hele fremstillingsprocessen

Ja, højt-end CNC ingeniørtjenester omfatter forståelse og håndtering af de små detaljer, der kan afspore et projekt. De omfatter også visning af hele produktionsprocessen fra koncept til konstruktion.


Ægte eksperter-teams af ingeniører fra arbejdsinventar til slutemballage-påvirke alle trin i processen. Nogle specialiserer sig i værktøj, nogle design inventar, og nogle program CNC maskiner.


CNC Engineering Services

Fastgørelsesdesign

Fremstilling af armaturer: Bearbejdning og montage

Værktøj

programmering

forarbejdning

Bale 

Yderligere specialteknik: Stresstest, Montering, Automatisering

Disse kompetencer og gennemprøvede processer får jobbet gjort rigtigt til tiden. Når projektet er afleveret fra salgsteamet, går bolden hurtigt ind i en designproces svarende til denne:


Engineering Design Process

Der tildeles arbejdspladser.

Projekter og tidsplaner indsættes i et ERP-system og kommunikeres til nye arbejdsgrupper.

Start programiterationer og tildel opgaver, fra ingeniør design til kvalitetsproces.

Opret procesruter, herunder valg af arbejdscentre og planlægning.

Designarbejdet er færdigt. Kvalitetshold arbejder parallelt.

Hold et APQP-møde (Advanced Product Quality Planning) for at gennemgå design og behandling og gennemgå alle detaljer.

Projektet er frigivet til produktion. CNC-programmører og værktøjsingeniører arbejder tæt sammen med produktionsafdelingen for at sikre, at hvert projekt kører gnidningsløst.

Nogle gange arbejder ingeniørteamet tidligt med salgsteamet i forbindelse med store partnerprojekter for at gennemgå print, oprette koncepter og komme med maskinanbefalinger. Derudover arbejdede ingeniørteamet tæt sammen med støberiet for at få styr på detaljerne.


Gå alt ud for kvalitet

Nogle CNC ingeniørtjenester kan virke som overkill i første omgang, men at' s hvad adskiller en stor CNC bearbejdningspartner fra hinanden. En butik kan f.eks. bruge hydraulik på armaturer til ensartet automatiseret arbejdsholdelse. Hydrauliske komponenter tilføjer omkostninger, men deres hastighed og repeterbarhed er langt bedre end manuel arbejdsholdning, så de er værd i lang tid-term, høj-kvalitet og konsekvent produktion.


Et andet eksempel: Mange processer har fejl-sikring indbygget. Når det er muligt, medfølger klemmer for at forhindre fejlmontering, hvilket betyder, at de er designet til at forstyrre dele, der er forkert placeret, så de ikke kan fastspændes. Sonding anvendes, når dele er for symmetriske til at forhindre mekanisk fejlmontering. Probing øger maskinens cyklustid, men giver præcise målinger for at sikre, at delene er i den korrekte retning.


Går"all in"Kvaliteten omfatter også levering af nøgledokumentation for alle produktionsprocesser. Hvad er dækket? Opsætning, indlæsning, afgratning, stresstest og pakning instruktioner hjælper med at sikre, at enhver operatør uanset erfaring kan køre opgaven korrekt og effektivt. Ud over produktionen designer nogle butikker CMM armaturer for hver del for at sikre gentagelighed.


Tidligere: Hvad er CNC bearbejdning?

Næste: Hvad er en CNC fræsemaskine? Hvo...